Against the Darkmaster – ízelítő szabályok PDF

(2 vásárlói értékelés)

Leírás

Az Against the Darkmaster egy eposzi fantasy szerepjáték, s így a műfaj mestereinek klasszikus műveiből merít ihletet, J.R.R. Tolkientől Ursula K. Le Guinig. Emellett Tad Williams, Terry Brooks, Margaret Weis és Tracy H­ick­ma­n, Robert Jordan és még sok más neves író történeteinek hatása is érezhető rajta.
Az Against the Dark­master a fenti inspirációs források mellett a 70-es és 80-as évek nagyszerű fantasy filmjeiből is merít. Itt gondolj Raph Bakshi Gyűrűk ura rajzfilmjére. Gondolj a 80-as évek olcsó barbár filmjeire. Gondolj az olyan klasszikus filmekre, amiken generációk nevelkedtek: Sárkányölő, Támadás a Krull bolygó ellen, Titánok harca, Legenda.
Ezen kívül gondolj a fenti művekre úgy, ahogy egy heavy metal rajongó tekint rájuk. Ez az Against the Darkmaster, röviden VsD (Versus Darkmaster).

Az Against the Darkmaster ízelítő szabályok magyar változata mindent tartalmaz, ami egy játék elkezdéséhez szükséges. Sőt, akár önálló szerepjátékként is használható! A gyönyörűen illusztrált 126 oldalas PDF tartalma:

  • Karakterkészítési szabályok és lehetőségek;
  • Részletes utazási, harci és kalandozási szabályok;
  • Egy önálló mágiarendszer több mint 100 varázslattal;
  • Több tucat lény, amikkel hősök szembe kerülhetnek.

Fogd a kockádat és készülj a harcra a Sötét Úrral!

Egy részletesebb elemzés a rendszerről itt olvasható.

Terjedelem: 126 oldal
Méret: Letter (216×279 mm)
Szín: színes borító, fekete-fehér belívek
Fájlméret: 12 MB
Első feltöltés: 2021. március 16.
Utolsó frissítés: 2021. június 24.

 

Ez az ízelítő a teljes Against the Darkmaster szerepjáték 570 oldalas szabálykönyvének kivonatolt formája.

2 vélemény

  1. nephraos (megerősített tulajdonos)

    Nehéz kifejteni, hogy mennyire örülök egy ilyen új oldschool szerepjátéknak. Már az ízelítő meghozta hozzá a kedvemet, teljes meglepetés volt számomra.

  2. guessoumster (megerősített tulajdonos)

    Igényes fordítás, tetszetős design. Köszönet érte.

Mondd el a véleményed

Értékelést bárki írhat. A rendszer e-mail cím alapján azonosítja a termék vásárlóit, és a valódi vásárlók neve mellett megjelenik a "megerősített tulajdonos" felirat.
Az értékelések azonnal megjelennek, és utólagosan töröljük a nem közvetlenül a termékhez kapcsolódó és a minősíthetetlen hangvételű hozzászólásokat.
Az értékelések időrendben jelennek meg, elöl a legrégebbi, utoljára a legújabb értékelésekkel. Az értékelésekért ellenszolgáltatást senkinek sem adunk.