Fizetés, szállítás

Szállítás csak Magyarországra:

  • Foxpost terminálba: 800 Ft
  • Házhoz szállítás: 1400 Ft

Fizetés:

  • Bankkártyával: +0 Ft
  • Átutalással: +0 Ft
  • Utánvéttel: +290 Ft
  • PayPal: termékek értékének +3,4%+90 Ft

Fizetési lehetőségek részletezése:

Paylike

Kapcsolat: www.paylike.hu | P. O. Pedersensvej 14, Aarhus, Dánia | hello@paylike.hu | +45 78 75 51 61

Felhasználható bankkártyák: VISA, VISA Electron, MasterCard, Maestro

Ezt a fizetést választva a rendelés megadása előtt a felugró ablakban meg kell adnod a bankkártyád adatait, és az adatokat jóváhagyva regisztrálja a rendszer a sikeres fizetésedet, amit a megjelenő köszönőoldalon is olvashatsz, valamint e-mail értesítést is kapsz róla. Újnak tűnhet a rendszer, lehet, hogy nem bízol benne, de olvasd el ezt a cikket, mennyire biztonságos.

PayPal

Kapcsolat: www.paypal.com – Elon Musk ebből gazdagodott meg, kell ennél többet mondani? 🙂

Akkor válaszd ezt a fizetési módot, ha rendelkezel PayPal fiókkal, vagy most kívánsz regisztrálni egy PayPal fiókot.

Ha ezt a fizetési módot választod, akkor a rendelés leadása után a PayPal oldalára jutsz, ahol meg kell adnod adataidat és jóvá kell hagynod a fizetést. Sikeres fizetési folyamat után visszajutsz a vásárlást megköszönő oldalra, ahol letöltheted a kiválasztott terméket, valamint e-mail értesítést kapsz a sikeres fizetésről. A PayPal nagyon biztonságos, ha van fiókod, akkor biztos, hogy ezzel szeretsz fizetni, de ennek ára van. 3,4%+90 Ft-ot még pluszban fizetned kell, ha így szeretnél fizetni. Sajnos ez sokkal drágább fizetési módszer, mint a Paylike (mondjuk az sincs ingyen, de azt még elbírom).

Banki átutalás

Ezt a módszert akkor válaszd, ha nem akarsz / tudsz a fenti fizetési módokkal fizetned, mert ezt már munkaigényesebb nyomon követnem. Ha ezt a módszert választva adod le a rendelésedet, akkor a következő oldalon, valamint e-mailben is megkapod az utalási adatokat, hogy hová küldd a pénzt. Rendelésed egészen addig függő állapotban marad, amíg meg nem érkezik a pénz, és én át nem állítom folyamatban lévő rendelésre. Ekkor újabb e-mailt kapsz, amiben már szerepel a pdf letöltési hivatkozása.

Utánvét

Akkor fizetsz, amikor kézhez kapod a könyvet. Ha házhoz szállítással rendelted, akkor készpénzben a futárnak, ha csomagautomatához rendelted, akkor bankkártyával a terminálnál. A PDF-et ebben az esetben akkor töltheted le, amikor már nálad van a könyv, és hozzám beérkezett a vételár. Valljuk be, nem a leggyorsabb módszer. Ráadásul 290 Ft-tal többe is kerül a szállítás az utánvét miatt.

 

Szállítási feltételek:

A könyveket úgynevezett Print on Demand rendszerben értékesítem, ami azt jelenti, hogy több rendelést bevárok, és a megfelelő példányszámban kérem a debreceni Center-Print Nyomdát, hogy készítse el nekem a könyvet. Ezért a rendelés leadásától számított 1-3 hét múlva kerül feladásra a csomag. Ha úgy érzed, hogy ez túl hosszú idő, de már leadtad a rendelésedet, akkor visszatérítem a vételár sima PDF termék által csökkentett árát, mert a PDF másra át nem ruházható, és azt már kézhez kaptad.

Szállítási szolgáltató:

FoxPost

Kapcsolat: www.foxpost.hu ha nem ismered ezt a rendszert, mindenképp látogasd meg ezt a honlapot!

A kalandhorizont.hu pénztár oldalán kiválasztható házhoz szállítás és csomagautomatás kézbesítés. Csomagautomata esetén ki kell választanod a neked szimpatikus csomagautomatát. Sikeres fizetés után meg kell várnod, amíg feladom a csomagot, ezután a pénztár oldalon megadott telefonszámodra kapsz értesítő SMS-t, hogy hol tart a csomagod, és e-mailt is kapsz, amiben nyomon követed a csomag útját. Ha megérkezett a kiválasztott terminálba a csomag, akkor a kapott üzenetekben található kód segítségével egyszerűen kinyithatod a megfelelő ajtót és kézbe veheted a csomagot. Utánvétes csomagot bankkártyával fizethetsz ki a terminálnál.