Zord mágia (PDF)

(1 vásárlói értékelés)

1 950 Ft

Kategória:

Leírás

IÄ! IÄ! YOG-SOTHOTH NEBLOD ZIN!

A Cthulhu nyomában legújabb hátborzongató kötete a lovecrafti mágia legsötétebb titkait tárja az Őrzők és a Nyomozók reszkető tekintete elé! Olvasd el… ha mered!

Mágia és pusztítás

Az új opcionális Mágia képesség használatának megvan a maga ára és szabálya, amiket először tárunk a reszkető emberiség elé! Szerezd meg, ahogy akarod, a vigyorgó Nyarlathoteptől vagy egy nyöszörgő sírból, és soha többé nem leszel ugyanaz. Még az Egyedi mágia tanai, a Cthulhu nyomában alapkönyvbe ültetett magokból sarjadó furcsa gyümölcs is kivéreztet, amíg rosszabb dolgok állnak lesben…

Mágia és rejtély

Ez a könyv utalásokból és célzásokból állítja össze a lovecrafti mágia magját – és minden bizonyosságot félresöpör tizenkét ellentmondásos magyarázattal! Az Őrzők tobzódhatnak a tucatnyi új varázslatban és néhány régi varázslat kétes új változatában, míg a Nyomozók kitalálják, mit mondanak nekik a DETEKTÍV nyomozói képességei erről az erdei kőkörről…

Varázslat és szörnyek

Ismerd meg a Cthulhu Mítosz elképzelhetetlenül idegen és ősi lényeinek mágikus gyakorlatait, vagy vizsgáld meg azt a szédítő magasságot, amelyre akár az emberi varázslók is felemelkedhetnek!

Ennek a rettenetes műnek az átlapozása mindezeket feltárja, plusz az Ősi Jel változatait, a hírességeket és egyebeket…

 

Oldalszám: 40
Méret: Letter
Szín: fekete-fehér
Kötészet (nyomtatott könyvnél): puhafedeles borító, irkafűzés
Fájlméret: 2,5 MB
Első feltöltés: 2020. november 9.
Utolsó frissítés: 2020. november 12.

1 review for Zord mágia (PDF)

  1. Süli Péter

    Egy szükséges kiegészítő, akár Purista, akár Ponyva stílusban akar valaki mesélni Cthulhu nyomábant. Illetve a sok új varázslat mellett egy új jellemző is színesíti a játékot.

Mondd el a véleményed