RuneQuest Glorantha (PDF)

(1 vásárlói értékelés)

8 500 Ft

Kategória:

Leírás

A könyv tartalmából:

 • Olyan karakterkészítési rendszer, amely a kalandozódat egyből a világba helyezi, családdal, motivációikkal és előtörténettel.
 • Játékszabályok, amikkel tetszésed szerint alakíthatod és fejlesztheted a karakteredet.
 • A nagyobb istenek és kultuszaik leírása.
 • Pörgős, heves és magával ragadó harcrendszer, amelyben bárki akár egy csapástól meghalhat.
 • A Rúnák és más mágiarendszerek leírása: szellemmágia, magasmágia, és az elképesztő Rúnamágia, amivel a halandók az istenek erejét hívhatják elő.
 • Minden, a játékhoz szükséges szabály.

RuneQuest eme új kiadása annak a világnak és rendszernek a győzedelmes visszatérését jelenti, amely világszerte évtizedeken át lelkesítette a játékosokat. Kezdő és tapasztalt szerepjátékosoknak, valamint Glorantha régi és új rajongóinak egyaránt ajánljuk.

Oldalszám: 440
Méret: Letter
Szín: borító és belívek színesek
Fájlméret: 57 MB
Első feltöltés: 2020. március 25.
Utolsó frissítés: 2020. július 18.

1 review for RuneQuest Glorantha (PDF)

 1. Fíno (megerősített tulajdonos)

  Maga a világ jól össze van dobva, de akit nem vonz a bronzkori hangulat, azt nem fogja bevonzani. Kicsi a valószínűsége annak hogy azokat az embereket, akikkel rpg-zni szoktam, valaha is ráfogom tudni szedni, hogy kipróbáljuk ezt a játékot, ép a fent említett ok miatt. Ennek ellenére meg fogom venni a nyomtatott példányt is, mert a fordító és a jaték is megérdemli hogy helyet kapjon a polcomon. Ezenfelül a játékrendszer is szvsz a jobbak közé tartozik. És szerintem nagy előnye az, hogy a lore, bár nem sok, de annál sűrűb, már magában rengeteg kalandlehetőséget nyújt és a játék térképe, ami csak egy kisebb része a világnak, rézsletes kidolgozásával szintén nagy segítséget nyújt a mesélőnek, a kalandok készítésében.
  Az értekelésem amúgy a 4 csillag felé húzott, de a bronzkor miatt végül 3-asra értékeltem.

Mondd el a véleményed