Pengék Szövetsége (PDF)

5 800 Ft

Leírás

Hosszú menetelés Égtoronyba

Az élőholtak seregei elleni sikertelen csatát követően a Légió visszavonul. A Légió tagja vagy, szövetségeteket csont és vér kovácsolta.
Az idő azonban fogytán van, mivel egyre többen esnek el az Üszökkirály fékezhetetlen erői előtt. Légiós katonaként el kell jutnotok Égtoronyba, mielőtt elvágnak vagy utolérnek benneteket az élőholtak. Szörnyű árat fizettek, támadtok, manővereztek, alkudoztok és kétségbeesett cselekhez folyamodtok, miközben az egyre ketyegő óra az utolsó perchez közeledik.
Megvan bennetek a kurázsi, hogy túljárjatok az élőholtak végtelen hordáinak eszén, lehagyjátok őket és túléljétek támadásaikat, vagy megtörtök az Üszökkirály vasökle alatt? Derítsétek ki egy Pengék Szövetsége játék során, a Forged in the Dark egy katonai dark fantasy szerepjátékában.

Tarts velünk az Égtorony felé vezető úton. Kevesen vagyunk, kevés az ellátmányunk, és minden hadművelet halálos kockázatot jelent – de ha van esély a háború kimenetelének megváltoztatására, akkor az ez a kis sereg az egyetlen megmaradt remény!

Egy világos játékszerkezet a pillanatnyi veszélyekkel teli küldetések lejátszására és a Légió általános helyzetének nyilvántartására.
Újonc, Katona és öt különböző Specialista játékkönyvből válogathattok, s ahogyan a háború veszteségei megkövetelik, úgy alkotjátok szükség esetén a légiós karaktereket.

Légiós szerepek minden játékos számára: a Főparancsnok meghatározza a küldetések prioritásait, a Tábornagy irányítja a csapatokat, a Szállásmester kezeli az értékes erőforrásokat, a Kémfőnök a terepen gyűjti az információkat, a Krónikás pedig megőrzi a Légió történetét.

A hadsereg fejlődése a hadjárat során, például új hadianyagok megszerzésével és a személyzet előléptetéseivel.

Négy különböző bátor és nem tökéletes népcsoport, akik igyekeznek túlélni az Üszökkirály borzalmainak újabb éjszakáját.

Három különböző Kiválasztott – a Légiót segítő, isteni erővel átitatott, egyedi adottságokkal rendelkező emberek.

Forged in the Dark eszközök, amelyek segítenek abban, hogy a hangsúlyt a cselekményre helyezzük, nem pedig a megvalósításhoz szükséges hosszadalmas tervezésre.

  • Oldalszám: 456
  • Méret: 152×228 mm
  • Kötés: ragasztókötés, kemény táblás borító
  • Szín: fekete-fehér belív, színes borító
  • Fájlméret: 40 MB
  • Minta PDF LETÖLTÉS – Játékosok készlete LETÖLTÉS

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Légy az első értékelő

Értékelést bárki írhat. A rendszer e-mail cím alapján azonosítja a termék vásárlóit, és a valódi vásárlók neve mellett megjelenik a "megerősített tulajdonos" felirat.
Az értékelések azonnal megjelennek, és utólagosan töröljük a nem közvetlenül a termékhez kapcsolódó és a minősíthetetlen hangvételű hozzászólásokat.
Az értékelések időrendben jelennek meg, elöl a legrégebbi, utoljára a legújabb értékelésekkel. Az értékelésekért ellenszolgáltatást senkinek sem adunk.

Érdekelhetnek még…