Patkányok a falban (könyv + PDF)

(2 vásárlói értékelés)

3 000 Ft

Elfogyott

Kategória:

Leírás

A Patkányok a falban egy kozmikus horror szerepjáték, amit H. P. Lovecraft írásai inspiráltak (bár nem használja a Cthulhu Mítoszt).

A játékrendszer egyszerű, amit olyan klasszikusok ihlettek, mint az Advanced Fighting Fantasy, Traveller és sok más szerepjáték. 2k6-ot használ, csak a játékosok dobnak, így a játékmester a játékosok választásaira koncentrálhat.

A rendszert hosszútávú játékra terveztük, de jól működik egyszeri alkalmak esetén is.

Az alap játékkörnyezet az 1920-as évek Amerikája, de a könyvben található segédanyagokkal ez kiterjeszthető középkori és sci-fi környezetre is.

Tehát fogj egy karakterlapot és két hatoldalú kockát, válassz egy foglalkozást és egy hírnevet, és küzdj meg a Mérhetetlen Vénekkel!

Patkányok a falban karakterlap

Oldalszám: 64 + borító
Méret: A/5
Szín: színes borító + fekete-fehér belív
Kötés: irkafűzés

2 reviews for Patkányok a falban (könyv + PDF)

 1. falcon (megerősített tulajdonos)

  Bevallom őszintén, hogy ez a kiadvány inkább a gyűjtői szenvedélyem miatt kerül a kosárba, nem pedig mert olyan nagyon felkeltette a kíváncsiságomat. Ugyanakkor így utólag nagyon örülök neki, mert a kis füzet egy meglepően működőképes, könnyen tanulható és pörgős szabályrendszert tartalmaz. Vitathatatlan tény, hogy leginkább a Lovecraft műveken alapuló kampányoknak kedvez, de olyan rugalmas, hogy szinte bármilyen stílust rá lehet húzni.
  Maga a kiadvány elég jó minőségű lapokat és borítót kapott. Apró szépséghibája, hogy a lapok szélei kicsit rendezetlenek.
  Egy gyors és izgalmas kalandhoz épp olyan remek választás, mint egy több alkalmon átívelő kampány lemeséléséhez.
  A Cthulhu nyomában mellé feleslegesnek tűnhet, de én nem bántam meg, hogy behúztam.

 2. nephraos (megerősített tulajdonos)

  Nos. A patkányok a falban az egyik kedvenc szerepjáték rendszeremmé vált. Egyszerű, gyors és a benne lévő illusztrációk nagyon szépek.
  Illetve tényleg eléggé rugalmas ahhoz, hogy sokféle stílust rá lehessen húzni. Nagyon tetszik ez a kis füzet!

Mondd el a véleményed

Érdekelhetnek még…