Őrzők forráskönyve és paraván (PDF)

2 500 Ft

Kategória:

Leírás

Néhány dolgot jobb nem háborgatni…

A Cthulhu nyomában Őrzők paravánja eléd teszi a DETEKTÍV rendszer legfontosabb táblázatait és szabályait. Harc, próbák, ellendobások és az őrületes Stabilitás táblázatok egyből kéznél vannak, így több időt fordíthatsz a mesélésre, és kevesebbet kell a szabálykönyvet lapozgatnod. És a játékosok oldalán található Jérôme Huguenin lélegzetelállító festménye, ami tovább fokozza a játék rémséges hangulatát.

A paravánnal együtt jár az Őrzők forráskönyve, ami nem egy őrült utoljára lefirkantott szavai, hanem a nyomok, speciális előnyök, játékkal kapcsolatos történelmi tények, NJK-k és szakmák információinak gondosan összeválogatott gyűjteménye, amit játék közben használhattok.

  • Minden képességnél felsoroljuk az 1930-as évek felszerelését és gyakorlatát, amik arra koncentrálnak, hogy hogyan keltheted velük életre a játékot. Fusd át az általunk összegyűjtött példanyomokat, és ajánld fel játékosaidnak a speciális előnyöket.
  • A foglalkozások részletes leírást kaptak, amikkel kiszínezheted a karakterek és NJK kapcsolatok hátterét; fedezd fel a módszereiket és gyengéiket.
  • Kell egy őrült tudós vagy orgazda? Válassz a sok NJK közül, akik között vannak eldobható izomemberek és kultisták, vannak titkos tudással rendelkező, részletesen kidolgozott kapcsolatok, vannak tudósok, antikváriusok és szakmai riválisok. Minden NJK-nak van három manírja, így következetesen tudsz velük játszani, és vannak csalijaik, amiket a játékosok elé dobhatsz.
  • A végén van egy hasznos Épelméjűség és Stabilitás összefoglaló, ami az alapkönyv oldalszámaira hivatkozik.

A tiltott tudás ezekkel az elképesztő illusztrációkkal és szuper alapanyagokkal még sosem volt ilyen szórakoztató.

Oldalszám: 70+2
Méret: Letter (216×279 mm)
Szín: fekete-fehér
Fájlméret: 2 MB
Utolsó frissítés: 2019. szeptember 1.
Első feltöltés: 2019. szeptember 1.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Légy az első értékelő