Mítosz expedíciók (PDF)

6 500 Ft

Kategória:

Leírás

Tíz utazásra készültök az ismeretlenbe, Cthulhu nyomában elszigetelt csendes-óceáni szigetekre, a sarkvidék jeges pusztaságaiba, dzsungeleken és háborús övezeteken keresztül, sőt a Földet is elhagyjátok. A térkép üres helyein sötét istenségek virágoznak és a gonoszság tombol… de az igazság felfedezésre vár, olyan titkos tudás, amelyet az embernek talán nem is szabadna megismernie, de a Miskatonic Egyetem áhítozik rá. Ebbe a rejtélybe a Nyomozók fegyverrel, fényképezőgéppel és jegyzetfüzettel felfegyverkezve, saját túlélésüket kockáztatva indulnak el, hogy megakadályozzák, hogy az üres helyek elnyeljék a világot.

A Mítosz expedíciók tíz önálló kalandot gyűjt össze az új DETEKTÍV Expedíciós Szabályokat használva, amelyekben a történet nagyobb szerepet kap, mint a nyilvántartás. Mindegyik kaland kapcsolódhat az Armitage Bizottság kampánykörnyezethez is, amelyet Kenneth Hite ebben a könyvben is kibővített.

A Mítosz tíz tehetséges írója tíz félelmetes túrát hozott nekünk:

  • A dűnék lakói (Mongólia), írta: Steven S. Long
  • A Malária Anyja (Észak-Rodézia) írta: Robin D. Laws
  • Elveszve az álmok tengerén (Bermuda) írta: Adam Gauntlett
  • Határmenti incidens (Gran Chaco, Paraguay) írta: Kenneth Hite
  • El-Thar jaguárjai (Yucatán), írta: Tristan J. Tarwater
  • Tűznyelvek (India) írta: Bill White
  • Hidegen tálalva (Grönland) írta: Jeff Tidball
  • Sípolj és jövök (Pápua Új-Guinea) írta: Emma Marlow
  • Ír vidékeken (Írország) írta: Lauren Roy
  • Égszínkék glória (Clipperton-sziget) írta: Matthew Sanderson

Vágjatok át Közép-Afrika sűrű dzsungelén, túrázzatok a Góbi-sivatag száraz pusztaságain, és másszatok be Közép-Amerika elveszett városai közé. Különös rémségek utáni kutatásaitok az égen és az óceánokon át, Új-Zéland lávabarlangjaiba és Grönland gleccseres szívébe vezet. A túlélők által visszahozott feljegyzések és naplók, a vázlatok és utalások saját Mítosz-kötetté válnak, hogy az őrületbe kergessék az új Nyomozókat – és tovább hajszolják őket az ismeretlenbe.

Siessetek a fedélzetre – már húzzák fel a pallót!

 

Oldalszám: 240
Formátum: Letter
Szín: fekete-fehér belív, színes borító
Fájlméret: 14 MB
Első feltöltés: 2022. szeptember 5.
Utolsó frissítés: 2022. szeptember 11.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Légy az első értékelő

Értékelést bárki írhat. A rendszer e-mail cím alapján azonosítja a termék vásárlóit, és a valódi vásárlók neve mellett megjelenik a "megerősített tulajdonos" felirat.
Az értékelések azonnal megjelennek, és utólagosan töröljük a nem közvetlenül a termékhez kapcsolódó és a minősíthetetlen hangvételű hozzászólásokat.
Az értékelések időrendben jelennek meg, elöl a legrégebbi, utoljára a legújabb értékelésekkel. Az értékelésekért ellenszolgáltatást senkinek sem adunk.