Legendary Kingdoms: Csontok Völgye ízelítő (PDF)

Ft

Kategória:

Leírás

Készülj a kalandra ebben a hatalmas, nyílt világú játékkönyv-sorozatban!

A Legendary Kingdoms játékkönyv-kampányában egy kalandorokból álló csapatot vezetsz a tetteidhez alkalmazkodó világban. Merészkedj ősi romok közé, válaszd meg, kinek a zsoldjába állsz, vezess sereget a csatába, hajózz a nyílt tengereken saját hadihajódon, győzz le zsarnokokat, vagy segítsd őket hatalomra. Útközben folyamatosan gyarapodik a csapatod szakértelme, vagyona és hírneve, így még nagyobb kihívást jelentő kalandokba vághatsz bele. Ha eljutsz a hatalom magaslataira, felfedezhetsz egy világot fenyegető szörnyű veszedelmet, és a sorozat mind a hat játékkönyvén átívelő küldetésre indulhatsz.

Az 1. könyv: Csontok Völgye egy sivatagi pusztaságban játszódik, ahol zsarnok királyok nyomják el a néptömeget egy ősi ereklyékkel és romokkal tarkított földön. De a hatalmuk ingatag… és a közhangulat robbanásra készülődik. Ez a vér és homok földje, ahol a civilizáció ritka szigetei között szörnyű vadállatok kószálnak szabadon.

Ez egy 140 fejezetpontból álló ingyenes ízelítő a teljes 903 fejezetpontos könyvből. Lejátszhatod a nagy könyv kezdetét, és megállapíthatod, hogy kíváncsi vagy-e a folytatásra. A teljes könyvet 2022. október 31-től előrendelheted, és a könyvet egy hónap múlva a kezedbe foghatod.

Ez az ízelítő csak PDF formában kapható. Tedd a kosárba, a pénztárnál add meg az adataidat, és a rendelés leadása után egyből letöltheted a saját nevedre szóló példányt.

Vásárlás nélkül is beleolvashatsz az első néhány oldalba, ehhez kattints fent a borító képére.

 

Oldalszám: 44
Formátum: 204×249 mm
Szín: fekete-fehér belív, színes borító
Fájlméret: 6,2 MB
Első feltöltés: 2022. október 26.
Utolsó frissítés: 2023. június 2.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Légy az első értékelő

Értékelést bárki írhat. A rendszer e-mail cím alapján azonosítja a termék vásárlóit, és a valódi vásárlók neve mellett megjelenik a "megerősített tulajdonos" felirat.
Az értékelések azonnal megjelennek, és utólagosan töröljük a nem közvetlenül a termékhez kapcsolódó és a minősíthetetlen hangvételű hozzászólásokat.
Az értékelések időrendben jelennek meg, elöl a legrégebbi, utoljára a legújabb értékelésekkel. Az értékelésekért ellenszolgáltatást senkinek sem adunk.