Legendary Kingdoms 2: Korona és torony (PDF)

5 000 Ft

Kategória:

Leírás

Készülj a kalandra ebben a hatalmas, nyílt világú játékkönyv-sorozatban!

A Legendary Kingdoms játékkönyv-kampányában egy kalandorokból álló csapatot vezetsz a tetteidhez alkalmazkodó világban. Merészkedj ősi romok közé, válaszd meg, kinek a zsoldjába állsz, vezess sereget a csatába, hajózz a nyílt tengereken saját hadihajódon, győzz le zsarnokokat, vagy segítsd őket hatalomra. Útközben folyamatosan gyarapodik a csapatod szakértelme, vagyona és hírneve, így még nagyobb kihívást jelentő kalandokba vághatsz bele. Ha eljutsz a hatalom magaslataira, felfedezhetsz egy világot fenyegető szörnyű veszedelmet, és a sorozat mind a hat játékkönyvén átívelő küldetésre indulhatsz.

A 2. könyv: Korona és torony a feudális Hosszúrév-öböl grófságban játszódik. A főváros utcáin dühös lázadás dúl, miközben hatalmas bárók mérgezéssel és csalással sújtanak le. A határon túl pedig a gonosz erői kavarognak. Tudják, hogy a grófság gyenge, és hogy most van itt az ideje lecsapni. Háborúzz a nemesi házak nevében, védd meg a városokat az orkok támadásától, vagy fedezd fel a Bánatrágta Szirteket, és szerezd meg az ősök kincseit.

Ez egy 1200 fejezetpontos lapozgatós könyv. Tedd a kosárba, a pénztárnál add meg az adataidat, és a rendelés leadása után egyből letöltheted a saját nevedre szóló példányt.

Vásárlás nélkül is beleolvashatsz az első néhány oldalba, ehhez kattints fent a borító képére.

 

Oldalszám: 292
Formátum: 204×249 mm
Szín: fekete-fehér belív, színes borító
Fájlméret: 13,9 MB
Első feltöltés: 2023. július 4.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Légy az első értékelő

Értékelést bárki írhat. A rendszer e-mail cím alapján azonosítja a termék vásárlóit, és a valódi vásárlók neve mellett megjelenik a "megerősített tulajdonos" felirat.
Az értékelések azonnal megjelennek, és utólagosan töröljük a nem közvetlenül a termékhez kapcsolódó és a minősíthetetlen hangvételű hozzászólásokat.
Az értékelések időrendben jelennek meg, elöl a legrégebbi, utoljára a legújabb értékelésekkel. Az értékelésekért ellenszolgáltatást senkinek sem adunk.