Ködváros – Játékosok kézikönyve (PDF)

6 900 Ft

Kategória:

Leírás

Ki vagyok én?

Ez a kérdés éget belülről.

Mindig is két világ része voltál. Az egyik, amit “valódi világnak” nevezel, egy hétköznapi életüket élő emberekkel teli város, akiket a bűnözés és a korrupció, a szerelem és a szenvedély, az önérdek és az elidegenedés minden irányba sodor. A másik világ benned egy ősi legendát, egy soha véget nem érő rejtélyt rejt, amely magként van eltemetve mélyen a lelkedben. A hétköznapjaid olyannyira hipnotizáltak, hogy már teljesen megfeledkeztél róla. Most azonban felébredt a Mítoszod, és vele együtt a mérhetetlen hatalmak.

Te egy Rés vagy a Ködön, egy átjáró a város piszkos utcái és valami régi és igaz, mégis kifürkészhetetlen dolog között. Milyen messzire vagy hajlandó elmenni, hogy életre keltsd a történetedet? Körülötted még ki rendelkezik egy legenda modern formájával? Mit vagy hajlandó feláldozni, hogy megtaláld a keresett válaszokat? Milyen aljas erőket fogsz leleplezni? És mások miért nem emlékeznek arra, hogy kik is ők valójában?

A Ködváros a hétköznapi emberek és legendás képességek zord városában játszódó filmszerű nyomozós szerepjáték. Készítsd el saját képregényes karaktereidet, és játssz végig akcióval, feszültséggel, nyomozással és drámával teli jeleneteket. Használd a karaktereid képességeit, erőforrásait, sőt, még az érzéseidet is, hogy a történet menetét meghatározó, filmszerű akciókat hajts végre. Kormányozd karaktereidet mélyreható átalakulásokon keresztül, miközben nehéz döntéseket és áldozatokat hozol, hogy megtaláld a válaszokat és harcolj azért, ami igazán számít.

Ez a könyv mindent tartalmaz, amire egy Ködváros-játék játékosaként szükséged lehet: bevezetést a világba, eszközöket a karaktered megalkotásához és fejlesztéséhez, valamint a játékszabályokat.

Terjedelem: 312 oldal
Méret: letter (216×279 mm)
Szín: színes borító, színes belívek
Fájlméret: 39 MB
Első feltöltés: 2022. június 8.
Utolsó frissítés: 2023. március 1.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Légy az első értékelő

Értékelést bárki írhat. A rendszer e-mail cím alapján azonosítja a termék vásárlóit, és a valódi vásárlók neve mellett megjelenik a "megerősített tulajdonos" felirat.
Az értékelések azonnal megjelennek, és utólagosan töröljük a nem közvetlenül a termékhez kapcsolódó és a minősíthetetlen hangvételű hozzászólásokat.
Az értékelések időrendben jelennek meg, elöl a legrégebbi, utoljára a legújabb értékelésekkel. Az értékelésekért ellenszolgáltatást senkinek sem adunk.