Ködváros – CM Eszköztár (könyv + PDF)

15 000 Ft

Csak 1 maradt készleten

Kategória:

Leírás

ŐSI TÖRTÉNETEK, MODERN BŰNÖK

Ebben a Városban bárki lehet egy álruhás legenda. Artúr király, Alice Csodaországban vagy Tlaloc, az azték esőisten a hétköznapi emberek között él. A mitikus dolgok valóságosak, de senki sem emlékszik rájuk. Gyanútlan emberek milliói járnak ezeken az utcákon, azt gondolva, hogy ez a Város olyan, mint a többi, miközben a legendák a Köd fátyla mögött bujkálnak. Néhány ember a fátyol Résévé válik, és közülük sokan kihasználják fantasztikus adottságaikat, hogy aljas bűnöket és kimondhatatlan igazságtalanságokat kövessenek el. Az igazság még soha nem volt ennyire homályban… de talán még mindig vannak, akik keresik azt.

Ceremóniamesterként (CM), te vagy a Ködváros sorozatod rendezője. Te hozod létre a csapatodra váró rejtélyes ügyeket és sötét bűntényeket; te ábrázolod az útjukat keresztező gonosztevőket, szörnyeket és elveszett lelkeket, és te ösztönzöd a játékos karaktereket, hogy ne tartsák magukat vissza, és fedezzék fel, kik is ők valójában.

Ez a könyv mindent tartalmaz, amire szükséged lehet a saját Ködváros-játékod megalkotásához és lebonyolításához: betekintést a városban működő rejtett erőkbe, a CM szabályait, útmutatókat a noir stílusú meséléshez és az esetek megírásához, tucatnyi készen használható városi helyszínt, ellenfelet és ellenséges műveletet, valamint egy teljes példakalandot.

Terjedelem: 252 oldal
Méret: letter (216×279 mm)
Szín: színes borító, színes belívek
Kötészet: puha borító, ragasztókötés
Fájlméret: 40 MB
Első feltöltés: 2022. augusztus 7.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Légy az első értékelő

Értékelést bárki írhat. A rendszer e-mail cím alapján azonosítja a termék vásárlóit, és a valódi vásárlók neve mellett megjelenik a "megerősített tulajdonos" felirat.
Az értékelések azonnal megjelennek, és utólagosan töröljük a nem közvetlenül a termékhez kapcsolódó és a minősíthetetlen hangvételű hozzászólásokat.
Az értékelések időrendben jelennek meg, elöl a legrégebbi, utoljára a legújabb értékelésekkel. Az értékelésekért ellenszolgáltatást senkinek sem adunk.