Ködváros – Árnyak és leszámolások (PDF)

6 900 Ft

Kategória:

Leírás

Az Árnyak és Leszámolások című Ködváros kiegészítő továbbfejleszti az alapszabályokat, és sok mindent felfed a Városról és a Köd mögötti – és azon túli – hatalmakról!

A könyv tartalmából:

Az 1. fejezet: Ha az álmok ölni tudnának új lehetőségeket biztosít a játékosoknak a karakteralkotáshoz és -fejlesztéshez. 6 új témakönyv, 50 új veterán fejlesztés, a Köd alaposabb megismerésétől és irányításától kezdve a karaktered Mítosz képességeinek fokozásáig, 24 azonnal használható Relikvia és Famulus témakészlet, valamint egy áttekintő útmutató a gyors és egyszerű karakteralkotáshoz, Legendás archetípusokat és Noir sablonokat használó karakteralkotási táblázatokkal.

A 2. fejezet: Ismeretlen látványosságok 40 új városi helyszínt és érdekes lakókat fedez fel, amelyeket menet közben használhatsz fel a kampányodban. Bemutatja a Város néhány kiemelkedő személyiségét, a legjobban őrzött titkos rejtekhelyeket és az utcai információközvetítés „ki kicsodáját”, mindegyiket egy adott narratív helyzethez tervezve, például amikor a csapat további információkat keres, egy erőszakos találkozásból lábadozik, vagy amikor egy Avatárral való döntőbíráskodásra vagy közvetítésre van szükség.

A 3. fejezet: Ne higgy az igazságnak feltárja a Várost irányító Avatárok tanácsát, az egyes műveleteiket, a szolgálatukban álló Réseket, valamint a Városban a status quo fenntartására kötött titkos megállapodásuk részleteit. Ez a fejezet 6 új Avatár-profilt tartalmaz az „Igazság” nevű titkos nagytanács tagjairól: Chow elnök (Tanhā, a vágy buddhista ereje), Ganésa (Ganésa, az elefántfejű indiai isten, az akadályok eltávolítója), Barbara King kerületi ügyész (Shango, a hatalom orishája), Dr. Talbot Leyland (Prométheusz), Rosaline (Rómeó és Júlia) és Monte Wolfe (A fiú, aki farkast kiáltott).

A 4. fejezet: Leleplezett öltönyösök mélyen belemerül a Köd és annak eredete, valamint a mögötte álló titkos szervezet: a Kapuőrök témájába. Választ ad a legfőbb kérdésre: „Mi az a Köd?” – de leginkább a CM-nek ad eszközöket, hogy megalkossa saját egyedi válaszait és háttértörténeteit a Kapuőrök szervezetével, valamint a Köd eredetével és természetével kapcsolatban. A játékosok teljes szabályokat találnak a Kapuőr karakterekkel való játékhoz vagy a Rés karaktereik Kapuőrré alakításához, beleértve három új témakönyvet, és tucatnyi azonnal játszható témakészletet.

Terjedelem: 300 oldal
Méret: letter (216×279 mm)
Szín: színes borító, színes belívek
Fájlméret: 67 MB
Első feltöltés: 2023. január 15.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Légy az első értékelő

Értékelést bárki írhat. A rendszer e-mail cím alapján azonosítja a termék vásárlóit, és a valódi vásárlók neve mellett megjelenik a "megerősített tulajdonos" felirat.
Az értékelések azonnal megjelennek, és utólagosan töröljük a nem közvetlenül a termékhez kapcsolódó és a minősíthetetlen hangvételű hozzászólásokat.
Az értékelések időrendben jelennek meg, elöl a legrégebbi, utoljára a legújabb értékelésekkel. Az értékelésekért ellenszolgáltatást senkinek sem adunk.