Kék Bolygó – Fejesugrás

(1 vásárlói értékelés)

Kategória:

Leírás

A Fejesugrás egy olyan kaland a Kék Bolygó világán, amin keresztül a játékosok és a játékmester is ízelítőt kaphat a szabályokból és a világból. Egy eldugott céges kutatóbázison elszabadul egy olyan kórokozó, ami miatt először a bázis személyzetének épsége forog kockán, később azonban kiderül, hogy nagyobb tétje van a játékos karakterek tetteinek, akiket tudósokként és biztonsági személyzetként küldtek a bázisra, hogy a lehető legkisebb veszteséggel oldják meg a helyzetet.

Ebben az 50 oldalas könyvben megtalálod a Synergy rendszer szabályainak nagy részét, a kaland lejátszásához szükséges felszerelés, fegyverek, járművek, kibernetikus és biomódosítások leírását. 5 példakarakter által a játékmesterrel együtt akár hatan is megtapasztalhatjátok Poszeidón veszélyes világát.
Egy olyan kalandot is találsz itt, amiben bőven van ármánykodás, szabotázs, lázadás, megvesztegetés, megtévesztés, szenvedély, üldözés, konfliktusok, kémkedés és idegen lények.

Csak PDF-ben kapható.

Terjedelem: 54 oldal
Méret: A/4
Szín: színes borító, fekete-fehér belívek
Fájlméret: 6,3 MB
Első feltöltés: 2019. október 22.

1 review for Kék Bolygó – Fejesugrás

  1. newemorekaliban (megerősített tulajdonos)

    Számomra fantasztikus élmény volt elolvasni a kalandot, köszönet érte. Mindenkinek csak ajánlani tudom bármit ki lehet belőle hozni az akció pörgésen a nyomasztó elzártságon és a kilátástalanságot suttogó trhilleren keresztül vagy az összeset egyben ízlés és igény szerint. Két apró negatívum van számomra (pöpi hiányérzet) egy közelit mutató “tengertérkép” illetve szintén egy rajz – “alaprajz” egy “előre” gyártott “standart” koloniaegységről vagy egységekről, így kénytelen leszek a Cyberpunk Near Orbit-ból illetve Space-ból lopni valamit egyébként maximális elismerésem, csak így tovább.. Ha lesz még kiegészítő a Kék Bolygóhóz én biztosan megveszem tudom ez kevés ahhoz mert nem nagy tételben rendelek. Remélem a Fejesugrás másokat is vásárlásra buzdít majd….

Mondd el a véleményed