Cthulhu City (PDF)

5 500 Ft

Kategória:

Leírás

Most találkozhatsz Lovecraft minden teremtményével a Mérhetetlen Vének uralma alatt álló városban.
Nagy Arkham – Cthulhu City

Bizonyos megbízhatatlan és őrjítő beszámolók szerint – és most már a te saját szörnyű tapasztalataid szerint is – létezik egy város az Egyesült Államok keleti partján, Bostontól északra, Massachusetts államban. Nem emlékszel, hogy tanulmányaid során láttad volna a térképeken, és ismerőseid közül senki sem mondta, hogy onnan származik, egészen addig, amíg hátborzongató határain belül nem találtad magad. Ablaktalan, ciklopszi felhőkarcolók, omladozó barokk épületek és romok városa, amelyek a világnak ezen a részén lehetetlen módon már az emberiség előtti korból származnak; emellett a szervezett bűnözés és a politikai korrupció által sújtott, dübörgő ipar zsúfolt városa. Időnként láthatjuk az ismerős kisvárosok maradványait, amelyekből ez a monstre agglomeráció nőtt össze: nyugaton, az Őrdombon túl Dunwich; a tengerparti, festői Kingsport; az ipari Innsmouth, a kereskedelem motorja; és a város szíve, Ó-Arkham.

A nagy, a régi, a szörnyű, a mérhetetlen bűnök városa

A Cthulhu nyomában szürreális rémálomszerű kiegészítőjében felfedezed…

  • Lovecraft városi történeteinek szívét. Itt van Arkham, Dunwich és Kingsport, de R’lyeh, a Névtelen Város és az ősfürkészek városa is…
  • A fordított rend szédítő rémségét! A városházán a Mérhetetlen Vének imádói uralkodnak, míg a Nyomozók körözött bűnözők! Az Armitage Bizottság „anarchista összeesküvéseinek” végét jelentő hírhedt egyetemi razzia után, ki merne szembeszállni a hatóságokkal?
  • Ármányt és akciót a kifordult utcákon! Ebben a városi horror kampányban új Gyanú szabályokkal kerüljétek ki a hatóságok éber szemeit az! Zúzzátok szét a kultuszokat – vagy szervezzetek összeesküvést, hogy az egyik frakciót a másik ellen fordítsátok!
  • A város rejtett útjait. Kerületismerettel segítséget találsz, de vigyázz – a többtucatnyi NJK közül bármelyik lehet hűséges szövetséges, halálra ítélt áldozat vagy a Mítosz sötét szolgája…

A könyv tartalmazza a Suttogó a fényben című, teljesen kidolgozott, noir hangulatú kalandot, ami Nagy Arkhamben játszódik, és a Nyomozókat körbevezeti a titokzatos városon… és a túlvilágon!

Cthulhu City – a Cthulhu nyomában szerepjáték egy nélkülözhetetlen új helyszíne.

A kötet csak minimális játéktechnikai elemeket tartalmaz, így bármilyen Mítoszon alapuló szerepjátékhoz használható. Nyugodtan használhatod a Cthulhu hívása vagy akár a Patkányok a falban rendszerével is. Bizonyos elemek értelmezéséhez nem árt a korábban már magyarul is megjelent Zord mágia kiegészítő kötet.

 

Oldalszám: 224
Formátum: Letter
Szín: fekete-fehér belív, színes borító, színes előzéken Nagy Arkham térképe
Fájlméret: 11,3 MB
Első feltöltés: 2021. augusztus 28.
Utolsó frissítés: 2021. szeptember 6.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Légy az első értékelő