Baljós visszhang (PDF)

1 900 Ft

Kategória:

Leírás

A Baljós visszhang egy urban fantasy szerepjáték, amelyben természetfeletti és baljós urban fantasy történetek játszhatók. A játékban 10 egy alkalmas kaland található, amelyek egy lecsupaszított szabályrendszerrel minimális felkészülési idővel azonnal játszhatók. Más játékokból is találhatók benne elemek, mint a Holló Úrnőből a Kulcsok, és a Kések az éjben szerepjátékból az Órák. Minden játék egy koncentrált élményt nyújt, amely összekapcsolja az egyes kalandokat a következővel, annak ellenére, hogy minden játék eltér az előzőtől. A szabályrendszer a folytatásos játékra helyezi a hangsúlyt, mivel a játékosok összekapcsolják a történetüket a következő együléses játékkal, új karakterekre és új hangulatra helyezve a hangsúlyt. Minden kaland egy önálló és teljes Powered by the Apocalypse játék, és mindegyik újrajátszható. A könyvben megtalálható egy teljes, általános Powered by the Apocalypse játékrendszer (szabadon felhasználható), és a kalandok néhány egyedi kiegészítést tartalmaznak, hogy visszaadják a kalandok lényegét és hangulatát. Így a rendszer könnyen tanulható, miközben minden játék különálló történetet mesél el.

Baljós visszhang a Fraser Simons által írt Uncanny Echo szerepjáték magyar változata. Fraser Simons egy másik szerepjátéka, a Feltört Bolygó már megjelent magyarul a Kalandhorizontnál.

  • Oldalszám: 176
  • Méret: 152×228 mm
  • Kötés: ragasztókötés, puha borító
  • Szín: fekete-fehér belív, színes borító
  • Első feltöltés: 2023. február 13.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Légy az első értékelő

Értékelést bárki írhat. A rendszer e-mail cím alapján azonosítja a termék vásárlóit, és a valódi vásárlók neve mellett megjelenik a "megerősített tulajdonos" felirat.
Az értékelések azonnal megjelennek, és utólagosan töröljük a nem közvetlenül a termékhez kapcsolódó és a minősíthetetlen hangvételű hozzászólásokat.
Az értékelések időrendben jelennek meg, elöl a legrégebbi, utoljára a legújabb értékelésekkel. Az értékelésekért ellenszolgáltatást senkinek sem adunk.

Érdekelhetnek még…