Apocthulhu ízelítő (PDF)

(1 vásárlói értékelés)

Kategória:

Leírás

Horror szerepjáték a lovecrafti apokalipszisek rémisztő birodalmaiban

A lovecrafti szerepjátékok során a bátor Mítosz nyomozók általában a mi megszokott világunk megrontásán mesterkedő összeesküvéseket hiúsítanak meg. De mi történik, ha a hősök NEM mentik meg a világot? Amikor a szekta apokaliptikus tervei sikerrel járnak? Mi következik ezután? Erről szól az APOCTHULHU.

Az APOCTHULHU egy zord és komor játék, amelyben számos különböző múltbeli vagy jövőbeli világot fedezhetsz fel, ahol a Mítosz valahogy átvette az irányítást. Lehet, hogy az emberi civilizációk akkor buktak el, amikor Shub-Niggurath szörnyű termékenységgel áldotta meg a Földet? Vagy amikor Nyarlathotep szavai kölcsönös megsemmisítésre csábították a szuperhatalmakat? Lehet, hogy felemelkedett R’lyeh, felébresztve Nagy Cthulhu-t tengermély álmából?

Az APOCTHULHU Ízelítő egy gyönyörűen illusztrált 72 oldalas könyv, amelyben megtalálod:

 • a játékszabályok egyszerűsített, de teljes értékű változatát, amivel percek alatt belevághattok az APOCTHULHU-ba,
 • a játékos karakterek, a Túlélők létrehozásának szabályait,
 • 6 előre elkészített túlélő karaktert, amelyekkel azonnal elkezdhetitek a játékot,
 • egy Lovecrafti poszt-apokalipszis példáját – a romlott termékenység halálosan elburjánzik egy 1980-as évekbeli disztópikus világban,
 • a túlélőket egy veszélyes helyzet közepébe, egy vidéki kansasi város elburjánzott romjai közé helyező bevezető kalandot (Borostyán hullámok).

Akár egy kész, egyszeri játékra vágysz, akár egy folyamatos, zord túlélőhorror-kampányra, az APOCTHULHU a te kapud az emberiség múltjának vagy jövőjének rémálomszerű változataihoz.

Megvan benned a kurázsi, hogy Apokalipszis-túlélő legyél?

Az APOCTHULHU egy egyszerű, de elegáns d100-as rendszerre épülő szerepjáték. A játékosok egy Lovecrafti poszt-apokaliptikus világot túlélő hétköznapi emberek szerepét játsszák. A feldúlt pusztaság borzalmainak felderítésével és a rosszindulatú tervek legyőzésével a Túlélők talán éppen a közösségük életét biztosítják, hogy folytathassák a harcot. Vagy talán olyan titkokat tárnak fel, amelyek egy napon megdönthetik a Mítosz urainak hatalmát…?

Ez a részletes és gazdagon illusztrált 72 oldalas Ízelítő a teljes APOCTHULHU szabályrendszer rövidített változatát tartalmazza, amely a jövőben külön 330 oldalas szabálykönyvként jelenik meg magyar nyelven.

Oldalszám: 72
Formátum: Letter
Szín: színes belív és borító
Fájlméret: 32,5 MB
Első feltöltés: 2021. december 4.

Fent a borító képére kattintva olvass bele a könyvbe!

1 vélemény

 1. ormaneczjanos (megerősített tulajdonos)

  Nagyon hangulatos, jól összerakott, játékcentrikus ízelítő.
  Különösen tetszik, hogy összehozta a két kedvenc témámat, a Cthulhu mítoszt/hangulatot a posztapokaliptikus világképpel.
  Már el is kezdtem összeszedni az offline csapatomat egy játékra!
  Köszi a kiadását, várom a teljes alapkönyvet!

Mondd el a véleményed

Értékelést bárki írhat. A rendszer e-mail cím alapján azonosítja a termék vásárlóit, és a valódi vásárlók neve mellett megjelenik a "megerősített tulajdonos" felirat.
Az értékelések azonnal megjelennek, és utólagosan töröljük a nem közvetlenül a termékhez kapcsolódó és a minősíthetetlen hangvételű hozzászólásokat.
Az értékelések időrendben jelennek meg, elöl a legrégebbi, utoljára a legújabb értékelésekkel. Az értékelésekért ellenszolgáltatást senkinek sem adunk.