A Démonúr Árnyéka (könyv+PDF)

18 000 Ft

Készleten

Leírás

A világvége csak a kezdet…

A világnak néha szüksége van hősökre. De a végnapok kétségbeesésében a világ minden segítő kezet elfogad, akit csak tud: hősöket, inkvizítorokat, őrülteket, akik hajlandók szembeszállni a közelgő sötétséggel. Harcoltok a démonok ellen, vagy leromboltok mindent, és táncoltok a pusztítás romjain? Kik lesztek, amikor a világ elpusztul?

A Démonúr Árnyéka® megnyitja az ajtót egy képzeletbeli világba, amelyet egy közelgő kozmikus pusztító entitás fenyeget. Lépj be a végnapok káoszának és őrületének földjére, ahol egész birodalmakat tipornak el üvöltő állatemberek, Alvilágból kiszabadult torz szellemek és kimondhatatlan borzalmak, akiket a Démonúr eljövendő érkezése ébresztett fel.

Ez egy teljes értékű asztali szerepjáték egy könyvben, A Démonúr Árnyéka szabálykönyvében mindent megtalálsz, amire szükséged van a karakteralkotáshoz, a csapatok összeállításához, és az izgalmas történetkészítéshez. Emellett a könyv a Játékmestereknek is megad minden eszközt a kalandok megalkotásához, több mint száz gonosz lényt, a játék világának egy részletesen kidolgozott szegletét, valamint a játékvezetést segítő általános tanácsokat.

Ahogyan a Démonúr Árnyéka végigkúszik a világon, a hősök számára is megnyílik a lehetőség, hogy részt vegyenek a sorsfordító eseményekben, a gonosztevőknek pedig, hogy elérjék aljas céljaikat. A játék során te és barátaid történeteket meséltek arról, hogyan hiúsítjátok meg elfajzott kultisták terveit, hogyan vadásztok bizarr démonokra, hogy elpusztítsátok őket, hogyan fedeztek fel elveszett földeket, milyen furcsa rejtélyek után nyomoztok, és még sok minden másról.

Ismertető az LFG-n.

Beleolvasóhoz kattints a borító képére.

 

Oldalszám: 268
Formátum: Letter
Szín: színes belív, színes borító
Kötészet: keménytábla borító, ragasztókötés
Fájlméret: 40 MB
Első feltöltés: 2023. október 2.
Utolsó frissítés: 2023. október 13.

 

Videós bemutató:

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Légy az első értékelő

Értékelést bárki írhat. A rendszer e-mail cím alapján azonosítja a termék vásárlóit, és a valódi vásárlók neve mellett megjelenik a "megerősített tulajdonos" felirat.
Az értékelések azonnal megjelennek, és utólagosan töröljük a nem közvetlenül a termékhez kapcsolódó és a minősíthetetlen hangvételű hozzászólásokat.
Az értékelések időrendben jelennek meg, elöl a legrégebbi, utoljára a legújabb értékelésekkel. Az értékelésekért ellenszolgáltatást senkinek sem adunk.