Kalandhorizont – szerepjátékok szenvedéllyel

Ezen az oldalon eredetileg angol nyelven megjelent remek szerepjátékok magyar nyelvű kiadását vásárolhatod meg fizikai könyv és PDF formában. A megjelent szerepjátékok listája folyamatosan bővül.

Legújabb könyvek:

Bemutatók:

A Pengék Szövetsége a nagy nemzetközi sikernek örvendő Band of Blades szerepjáték magyar kiadása. Egy katonai dark fantasy játék Forged in the Dark motorral, s egy kisebb sereg tagjaiként kell küzdeni a világot elfoglaló élőholtakkal.

Irány a Pengék Szövetsége

A RuneQuest egy hősi és mitikus fantasy szerepjáték, ahol életre kelnek a legendák, és a játékos karakterek olyan kalandokba vethetik magukat, amik népek sorsát dönthetik el.

Irány a RuneQuest

Az Against the Darkmaster (magyarul Harc a Sötét Úr ellen) egy eposzi fantasy asztali szerepjáték, amelyben hősies cselekedeteket, nagy kalandokat és heavy metal harcokat élhetsz át.

Irány az Against the Darkmaster

A Cthulhu nyomában H. P. Lovecraft Cthulhu Mítoszán alapuló horror szerepjáték, ami kibővíti a Cthulhu hívása szerepjáték lehetőségeit. Forradalmian új játékrendszer, új szekták, új titkos társaságok az 1930-as években.

Irány a Cthulhu nyomában

Kések az éjben a nemzetközileg nagy sikerű Blades in the Dark asztali szerepjáték magyar változata, ami olyan merész bajkeverőkről szól, akik egy iparosodott fantasy város kísértetjárta utcáin próbálnak szerencsét.

Irány a Kések az éjben

A Patkányok a falban egy kozmikus horror szerepjáték, amely H. P. Lovecraft írásaiból merítkezik, de nem reprodukálja azt, hanem sokkal játszhatóbbá teszi a szerepjátékosok számára.

Irány a Patkányok a falban

A Kék Bolygó egy hard sci-fi szerepjáték egy aprólékosan kidolgozott új bolygón, amit a Synergy nevű könnyen használható játékrendszer támogat. Aki beszerezte, nem bánta meg, annyira jó véleménnyel van róla mindenki.

Irány a Kék Bolygó

A Vörös ködök egy kard és varázslat fantasy szerepjáték, amiben mindenre elszánt, tapasztalt karakterek néznek farkasszemet a mágia önző gonoszságával.

Irány a Vörös ködök

A Rettenet egy rendhagyó horror szerepjáték, amiben az izgalom szó szerint kézzel fogható… egy Jenga torony által. Angolul Dread néven ismerheted.

Irány a Rettenet

A kiadványokat megvásárolhatod PDF és fizikai könyv formában. Fizikai könyv mellé automatikusan jár neked a PDF változat is. Ha csak PDF-et veszel, és később a fizikai könyvet is megvásárolnád, a PDF árával csökken a könyv ára, amit a pénztár oldalon érvényesíthetsz. Ha ezt a kedvezményt nem látnád, akkor feltétlenül szólj!

Bakk László vagyok, több mint 20 éves szerepjátékos múlttal. A szerepjátékok miatt tanultam meg angolul, emiatt lettem kiadványszerkesztő, s most online tapasztalataimat is hasznosítva Te is láthatod munkám eredményét.

Ha kérdésed van, küldj e-mailt: hello@kalandhorizont.hu (szerintem tegeződjünk)